• press
  • |
  • 毛城城媒體

搜羅全城寵物媒體資訊

【寵物資訊】人人都可做寵物糧起底組!簡單入Code就得!|毛城城MoCity

  • 19-02-2021
Tags

【Calling起底組】唔少寵物主人對毛孩的糧食都好有要求,但一般寵物食品包裝上提供嘅資料好有限,擔心內裡用了黑心材料。但原來可以簡單到入個Code,就可以將寵物糧「起底」,直接查閱糧食各樣材料的來源地、生產或捕捉方法。

Open Farm所有寵物產品的包裝袋都有一個生產批號,寵物主人可以通過官網輸入Code,查閱糧食詳細成分、來源地和特點,仲仔細過鑽石嘅出世紙!產品採購原料都符合人道飼養概念、可持續發展的原則,即會尊重動物福利,給家禽足夠活動飼養空間,及用人道及環保的方法捕捉。

除咗來源有保證,Open Farm的寵物糧食配方以肉類為主,成份不含穀物、小麥、玉米或大豆,所用食材非基因改造,沒有添加任何抗生素、激素、人工香料、防腐劑或填充劑,符合美國飼料管理官方協會AAFCO的標準。為滿足毛孩需要,更提供不同口味的糧食配方,如鮮熬骨湯,可以混合乾或濕糧一同食用,照顧有食物敏感的寵物。

加上,全球權威寵物雜誌《World Dog Journal》係2018至2020年連續3年都推薦Open Farm這個品牌,屬信心保證!大家睇完城城同Professor Paw Paw係片中嘅講解,應該識揀啦!

= = = = = = = = = =

【⭐MEWE: MoCity 毛城城】

【Facebook: https://www.facebook.com/MoCityHK】

【Instagram: https://instagram.com/mocityhk】

【YouTube Channel: 毛城城MoCity】

= = = = = = = = = =

一站式 #寵物​ 資訊平台

✨想分享溫馨動人毛孩故事,或者得意相片影片?

歡迎FB Inbox #毛城城​ 或者 IG DM❣

更多文章